Υπηρεσίες


Μάθετε τα πάντα για τις υπηρεσίες που προσφέρουμε!

Διαχείριση Βάρους

Στόχος μας είναι να σας υποστηρίξουμε στην προσπάθεια για ένα υγιές βάρος. 
Η φιλοσοφία μας στο Nutrihive είναι ότι υγιές βάρος είναι αυτό στο οποίο νιώθουμε υγεία, ευεξία και ευτυχία! δεν είναι απαραίτητη επιδίωξη μας ένα χαμηλό βάρος αλλά το σημείο αυτό που σας επιτρέπει να έχετε μια υγιή σχέση με τον εαυτό σας, το σώμα και την τροφή. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να πετύχετε το στόχο σας είτε αυτό σημαίνει αύξηση, μείωση ή διατήρηση του παρόντος σωματικού σας βάρους.

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Κλινική Διατροφή

Με τον όρο  Κλινική Διατροφή εννοούμε την εξειδικευμένη διατροφή που παρέχεται σε άτομα που πάσχουν από συγκεκριμένα νοσήματα ή παθολογικές καταστάσεις. 
‌Η διατροφική θεραπεία και υποστήριξη σε ασθενείς μπορεί να έχει καταλυτική σημασία για την εξέλιξη της νόσου. Η διατροφή μπορεί να βοηθήσει στην καλύτερη έκβαση της νόσου, από μόνη της αλλά και δρώντας συνεπικουρικά της φαρμακευτικής αγωγής.

Σε κάθε περίπτωση, για την πρόληψη και την αντιμετώπιση  νοσημάτων και παθολογικών καταστάσεων ακολουθούνται οι κατευθυντήριες οδηγίες που ορίζονται από επισήμους διεθνείς, ευρωπαϊκούς και ελληνικούς οργανισμούς. 
Στο Nutrihive, πιστεύουμε και ακολουθούμε αυστηρά μόνο evidence-based medicine πρακτικές. Για το λόγο αυτό, αποτελούμε επίσημο τακτικό μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Κλινικής Διατροφής & Μεταβολισμού αλλά και της αντίστοιχης ευρωπαϊκής, European Society for Clinical Nutrition and Metabolism.

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Διαταραχές Λήψης Τροφής

Οι Διατροφικές Διαταραχές πχ ψυχογενής ανορεξία, βουλιμία, υπερφαγία κα αποτελούν ιατρική νόσο με πολύπλοκες και σοβαρές επιπλοκές για την υγεία  μόνιμη ψυχικές και σωματικές βλάβες ή ακόμα και θάνατο και μπορούν να μας επηρεάσουν όλους.
Στο Nutrihive  υποστηρίζουμε με την κατάλληλη Διατροφική Συμβουλευτική άτομα που πάσχουν από Διατροφικές Διαταραχές. Για εμάς είναι πολύ σημαντικό και αποτελεί προϋπόθεση οι ασθενείς που αναλαμβάνουμε, να παρακολουθούνται από εξειδικευμένο ψυχολόγο ή ψυχίατρο ή να δεσμευτούν στην άμεση παρακολούθηση τους. Με τον τρόπο αυτό εξασφαλίζεται η ασφάλεια των ασθενών αλλά και η επιτυχία της θεραπείας.

 Επικοινωνήστε μαζί μας

Φυτοφαγική Διατροφή

Στο Nutrihve είμαστε κατάλληλα καταρτισμένοι ώστε να σας υποστηρίξουμε στην προσπάθεια σας να ακολουθήσετε μια φυτοφαγική διατροφή, σε όλα τα στάδια της ζωής σας. Είτε επιλέγετε να ακολουθήσετε μια μερικώς φυτοφαγική (vegeterian) είτε μια αποκλειστικά φυτοφαγική διατροφή (vegan) εξασφαλίζουμε για εσάς ότι τρέφεστε με σωστό και ασφαλή τρόπο, σεβόμενοι απόλυτα τις επιλογές σας.

 Επικοινωνήστε μαζί μας
6

χρόνια ενεργής παρουσίας

60+

ευχαριστημένοι πελάτες

1500+

ολοκληρωμένες συνεδρίες