Συνεδρίες


Μάθετε περισσότερα για τις συνεδρίες 

Δια ζώσης Συνεδρίες

Οι δια ζώσης συνεδρίες αφορούν τις συναντήσεις που στόχο έχουν την επίλυση των διατροφικών θεμάτων που σας απασχολούν

Μάθετε περισσότερα

Online Συνεδρίες

Οι online συνεδρίες αφορούν άτομα που επιθυμούν να σε μια εξ'αποστάσεως συνεργασία ή άτομα που ανήκουν σε ευπαθείς ομάδες

Μάθετε περισσότερα

Ομαδικές Συνεδρίες

Οι ομαδικές συνεδρίες αφορούν ομάδες διατροφικής συμβουλευτικής που στόχο έχουν την ενημέρωση και διαχείριση διατροφικών ζητημάτων

Μάθετε περισσότερα

Δια ζώσης Συνεδρίες

Οι δια ζώσης συνεδρίες περιλαμβάνουν τα εξής στάδια:
‌1. Λήψη ιατρικού-φαρμακευτικού ιστορικού: 

Στην πρώτη συνάντηση μας θα ήταν σημαντικό να έχετε μαζί σας τις πιο πρόσφατες αιματολογικές εξετάσεις. Οι εξετάσεις αυτές είναι απαραίτητες για την λήψη ενός ολοκληρωμένου ιατρικού ιστορικού. Από αυτές θα λάβουμε πολύτιμες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας σας αλλά και για το πού θα πρέπει να εστιάσουμε όσον αφορά τη διατροφή σας. 
2. Λήψη διαιτολογικού ιστορικού
Στόχος αυτού του σταδίου είναι να εξετάσουμε και να συζητήσουμε τις διατροφικές σας συνήθειες, τη γενικότερη σχέση σας με το φαγητό και την εικόνας σώματος σας αλλά και πιο ειδικά διατροφικά θέματα που σας προβληματίζουν.  
3. Ανάλυση σύστασης σώματος
Για τη διαδικασία αυτή χρησιμοποιείται ο ειδικός αναλυτής σώματος Tanita MC 580. 
Προκείμενου οι μετρήσεις να είναι αντιπροσωπευτικές ακολουθείται ένα αρκετά αυστηρό πρωτόκολλο, σύμφωνα με το οποίο, θα ήταν σημαντικό να προσέλθετε: 
• Χωρίς να έχετε καταναλώσει φαγητό για τουλάχιστον 3 ώρες 
• Χωρίς να έχετε καταναλώσει νερό ή άλλα υγρά (καφέ, τσάι κτλ) για τουλάχιστον 3 ώρες 
• Χωρίς να έχετε καταναλώσει αλκοόλ για τουλάχιστον 24 ώρες 
• Χωρίς να έχετε κάνει κάποια έντονη άσκηση για τουλάχιστον 24 ώρες Τέλος, καλό θα ήταν καλό να προσέλθετε με ελαφρύ και άνετο ρουχισμό ώστε να διευκολύνουμε τη διαδικασία των μετρήσεων. 
‌* Η ζύγιση και η ανάλυση του σώματος είναι δυο διαδικασίες πολύ σημαντικές, που μας δίνουν πολύτιμές πληροφορίες σχετικά με την κατάσταση του σώματος, τη μυϊκή σας μάζας και την ενυδάτωσή σας. Παρόλα αυτά, αν δεν νιώθετε άνετα με αυτό ή πιστεύετε ότι θα σας δημιουργήσει δυσάρεστα συναισθήματα, μπορούμε να προχωρήσουμε κανονικά χωρίς αυτές*
4. Συμβουλευτική -Διατροφικές οδηγίες

 Κλείσε μια συνεδρία

Online Συνεδρίες

Ο‌ι online συνεδρίες είναι ένας σύγχρονος τρόπος επικοινωνίας που μας δίνει τη δυνατότητα να συνεργαστούμε ανεξάρτητα από την περιοχή στην οποία βρίσκεστε. Η αποτελεσματικότητα τους είναι διαπιστωμένη & εφάμιλλη των δια ζώσης συνεδριών. ‌ ‌Στη δύσκολη περίοδο της πανδημίας του COVID-19, συστήνουμε σε όλα τα άτομα που ανήκουν στις ευπαθείς ομάδες να επιλέξουν τις online συνεδρίες προκειμένου να προστατεύσουν την υγεία τους. ‌ ‌Οι συνεδρίες πραγματοποιούνται μέσω των διαδικτυακών εφαρμογών Ζoom, Skype ή Google Meet. Το πρωτόκολλο των online συνεδριών δε διαφέρει σημαντικά από αυτό των δια ζώσης. ‌ ‌Η συνεδρία ξεκινά με τη λήψη ιατρικού, φαρμακευτικού & διαιτολογικού/διατροφικού ιστορικού. Ανάλογα με τη φύση του διατροφικού ζητήματος που σας απασχολεί ενδέχεται να απαιτείται να έχετε στη διάθεση σας μια αξιόπιστη ζυγαριά ή μια μεζούρα, ώστε να μπορεί να γίνει η αξιολόγηση στις αλλαγές του σωματικού βάρους.

 Κλείσε μια συνεδρία

Ομαδικές Συνεδρίες

Οι ομαδικές συνεδρίες αφορούν ομάδες διατροφικής συμβουλευτικής που στόχο έχουν την ενημέρωση και διαχείριση διατροφικών ζητημάτων.

 Κλείσε μια συνεδρία